פשטידת פילו במילוי תרד וגבינות נקרא בניצה😍
חבילת דפי פילו מופשרים במקרר כל הלילה
להכין בקערה:
1 שמנת מתוקה
1 כוס חלב
3 ביצים
סוגי גבינות קשות מגוררות כרצונך:
אני שמה 250 גרם מוצרלה פרמזנו
ו50 גרם פיקורינו
כפית מלח
ו150 גרם חבילת חמאה מומסת טורפים הייטב
200 גרם שקית תרד טרי לעשר דקות במים רותחים מסננים וסוחטים הייטב קוצצים גס ומשלבים עם הגבינות
מרפדים בתבנים 2 עלי פילו שיצאו מהתבנית
משאירים 2 שלמים בצד מברישים בחמאה מומסת מעורבבת עם שמן *ככה זה נשאר נוזלי*
לוקחים חתיכות של עלי פילו מכניסים לתוך הקערה מקווצ'צ'ים וממלאים את התבנית מעל לבין לבין מפזרים את התרד/מנגולד והגבינות מעל המקוצ'צ'ים עם הנוזל עד שמסיימים עם העלים
שופכים מעל את הנוזל הנותר עוטפים עם השוליים
מעל הכל שמים את העלים השלמים מורחים עם החמאה והשמן חורצים למנות ואופים בחום בינוני בשלב התחתון של התנור
יוצא קריספי למעלה ורך רך בפנים כמו הבורקס שמכרו בתחנות במשקל טעיםםםםםםם וממכרררר
קרדיט:
בהצלחה
גרציה
כנסו בפייסבוק לקבוצה:🍰המטעמים של אביה🍰
לחצו בקישור👇👇👇👇
https://www.facebook.com/groups/742258442649993
חבילת דפי פילו מופשרים במקרר כל הלילה
להכין בקערה:
1 שמנת מתוקה
1 כוס חלב
3 ביצים
סוגי גבינות קשות מגוררות כרצונך:
אני שמה 250 גרם מוצרלה פרמזנו
ו50 גרם פיקורינו
כפית מלח
ו150 גרם חבילת חמאה מומסת טורפים הייטב
200 גרם שקית תרד טרי לעשר דקות במים רותחים מסננים וסוחטים הייטב קוצצים גס ומשלבים עם הגבינות
מרפדים בתבנים 2 עלי פילו שיצאו מהתבנית
משאירים 2 שלמים בצד מברישים בחמאה מומסת מעורבבת עם שמן *ככה זה נשאר נוזלי*
לוקחים חתיכות של עלי פילו מכניסים לתוך הקערה מקווצ'צ'ים וממלאים את התבנית מעל לבין לבין מפזרים את התרד/מנגולד והגבינות מעל המקוצ'צ'ים עם הנוזל עד שמסיימים עם העלים
שופכים מעל את הנוזל הנותר עוטפים עם השוליים
מעל הכל שמים את העלים השלמים מורחים עם החמאה והשמן חורצים למנות ואופים בחום בינוני בשלב התחתון של התנור
יוצא קריספי למעלה ורך רך בפנים כמו הבורקס שמכרו בתחנות במשקל טעיםםםםםםם וממכרררר
קרדיט:
בהצלחה
גרציה
כנסו בפייסבוק לקבוצה:🍰המטעמים של אביה🍰
לחצו בקישור👇👇👇👇
https://www.facebook.com/groups/742258442649993
תגובות
הוסף רשומת תגובה