*_החרוסת שלי_*/ גרציה
3 כוסות אגוזי מלך
2 כוסות פיסטוק
1.1/2 כוסות פקאן
2 כוסות שקדים
1.1/2 כוסות בונדוק/אילסרים
הכל לא קלויי
10 תמר מגהול ענקיים
4 כפות סילאן
חצי כוס יין חצי יבש משובח לא מתוק
כפית הל או גינגר
כפית ציפורן
כף שטוחה קינמון
לטחון במעבד מזון לפי הסדר כל דבר בנפרד
לקראת הסוף להוסיף את הסילאן התמרים התבלינים והיין לעבד לעיסה
להוציא וללוש עם כפפה אם רוצים ניתן להוסיף תוך כדי לישה עוד סילאן ויין לפי בסמיכות הרצויה
בהצלחה
קרדיט:
גרציה
3 כוסות אגוזי מלך
2 כוסות פיסטוק
1.1/2 כוסות פקאן
2 כוסות שקדים
1.1/2 כוסות בונדוק/אילסרים
הכל לא קלויי
10 תמר מגהול ענקיים
4 כפות סילאן
חצי כוס יין חצי יבש משובח לא מתוק
כפית הל או גינגר
כפית ציפורן
כף שטוחה קינמון
לטחון במעבד מזון לפי הסדר כל דבר בנפרד
לקראת הסוף להוסיף את הסילאן התמרים התבלינים והיין לעבד לעיסה
להוציא וללוש עם כפפה אם רוצים ניתן להוסיף תוך כדי לישה עוד סילאן ויין לפי בסמיכות הרצויה
בהצלחה
קרדיט:
גרציה
תגובות
הוסף רשומת תגובה