קניידלך כשר לפסח😍

קניידלך
2 כוסות קמח מצה
3 ביצים
רבע כוס שמן
מלח
פלפל שחור
אבקת מרק
2.5 כוסות מים רותחים
אופן ההכנה:
לשפוך לקערה את הקמח מצה להוסיף תבלינים שמן ומים רותחים ולערבב היטב.
לתת לתערובת להתקרר.
כשהתערובת קרה להוסיף את הביצים, ביצה אחרי ביצה תוך כדי ערבוב עד שהביצים נטמעות בתערובת. לעטוף הקערה בניילון
ולתת לתערובת לנוח כשעה. לאחר מכן ליצור קציצות ולזרוק למרק מבושל. לבשל עד שכל הקציצות צפות למעלה.

קרדיט:
רבקה


תגובות