עוגת כדורי שוקולד אמיתית/ בהשראת המתכון של דן אבני( אמא היקרה שלו)
זה הבסיס:
200 גר' חמאה
1 כוס קקאו
1 כוס סוכר
1 כוס חלב
1/2 בקבוקון תמצית רום/ וניל
2 שרוולים של ביסקוויטם פתי בר שוקולד/ וניל
1 קופסת ממרח תמרים
כף וחצי קוקוס
שלבי ההכנה:
מבשלים את החלב , קקאו , והסוכר . כאשר נהייה עיסה אחידה מכבים את האש ומוסיפים תוך עירבול את החמאה שנחתכה לקוביות עד להמסה מוחלטת שלה . מקררים אבל שלא יהיה קר לחלוטין .
בינתיים מרסקים במיקסר בעזרת הגיטרה ( בכל מיקסר אמור להיות שלושה מרכיבים : מקצפה , וו לישה לבצק וגיטרה ) מרסקים את הפתי בר אבל שלא תווצר אבקה...... מוסיפים את העיסת קקאו מערבבים מעט ומוסיפים את ממרח התמרים .
מערבבים היטב כ 5 דקות נוספות ומקררים.
לוקחים את העיסה ומשטחים אותה על התבנית
ויהיה לה גובה ומפזרים מעל כף וחצי קוקוס.
לאחר מכן שכבה עליונה:
מקציפים:
500 גרם שמנת מתוקה
רבע כוס סוכר
וחבילה וחצי אינסטנט פודינג וניל או 4 כפות אינסטנט פודינג וניל
ומורחים מעל הבסיס ולמקרר ל4 שעות
תהנו
הצטרפו בפייסבוק לקבוצה:🍰המטעמים של אביה🍰
לחצו בקישור👇👇👇👇
https://www.facebook.com/groups/742258442649993
זה הבסיס:
200 גר' חמאה
1 כוס קקאו
1 כוס סוכר
1 כוס חלב
1/2 בקבוקון תמצית רום/ וניל
2 שרוולים של ביסקוויטם פתי בר שוקולד/ וניל
1 קופסת ממרח תמרים
כף וחצי קוקוס
שלבי ההכנה:
מבשלים את החלב , קקאו , והסוכר . כאשר נהייה עיסה אחידה מכבים את האש ומוסיפים תוך עירבול את החמאה שנחתכה לקוביות עד להמסה מוחלטת שלה . מקררים אבל שלא יהיה קר לחלוטין .
בינתיים מרסקים במיקסר בעזרת הגיטרה ( בכל מיקסר אמור להיות שלושה מרכיבים : מקצפה , וו לישה לבצק וגיטרה ) מרסקים את הפתי בר אבל שלא תווצר אבקה...... מוסיפים את העיסת קקאו מערבבים מעט ומוסיפים את ממרח התמרים .
מערבבים היטב כ 5 דקות נוספות ומקררים.
לוקחים את העיסה ומשטחים אותה על התבנית
ויהיה לה גובה ומפזרים מעל כף וחצי קוקוס.
לאחר מכן שכבה עליונה:
מקציפים:
500 גרם שמנת מתוקה
רבע כוס סוכר
וחבילה וחצי אינסטנט פודינג וניל או 4 כפות אינסטנט פודינג וניל
ומורחים מעל הבסיס ולמקרר ל4 שעות
תהנו
הצטרפו בפייסבוק לקבוצה:🍰המטעמים של אביה🍰
לחצו בקישור👇👇👇👇
https://www.facebook.com/groups/742258442649993
תגובות
הוסף רשומת תגובה