עוגת ביסקוויטים עם קרם פסיטייר פצצה😍
**מצרכים:**
3 חבילות של ביסקוויטים
2 כפות נס קפה עם 4 כוסות מים חמימים לטבילה של הביסקוויטים
**ראשית להכין:**
קרם פטיסייר ביתי:
מצרכים למתכון של קרם פטיסייר:
1 וחצי כוסות חלב (או קצפת צמחית לפטיסייר פרווה)
1/2 כוס סוכר
1/4 כוס קמח
1/4 כפית מלח
4 חלמונים גדולים
1 כפית תמצית ווניל
אופן ההכנה :
מחממים את החלב בסיר עד אדים, ללא הגעה לרתיחה.
מקציפים יחד את הסוכר, קמח ומלח בקערה בינונית, מוסיפים את החלמונים, ומערבבים יחד.
מוודאים שכל החומרים התערבבו טוב יחד, גם אם הם נראים מעט מתפוררים בהתחלה.
כעת מוסיפים את החלב החם בפולסים קצרים לתוך תערובת הביצים ומערבבים יחד כל פעם.
שופכים את התערובת חזרה לסיר תוך כדי שימוש במסננת.
מחממים על אש בינונית ומערבבים ללא הפסקה עד קבלת שכבה עבה יותר של הקרם.
עוצרים כל כמה שניות לוודא שהקרם הגיע לרתיחה, עד שמקבלים בועות רתיחה מעל הקרם, מערבבים מעט ומורידים מהאש.
מוסיפים תמצית ווניל לתוך הקרם ומסננים את הכל לקערה תוך כדי ערבוב, שכל הקרם יעבור דרך המסננת לקערה וזאת על מנת שגושים לא יעברו לקרם עצמו.
מכסים את הקרם בניילון נצמד, ממש מעל שכבת הקרם, כדי למנוע היווצרות קרום ומכניסים למקרר לצינון ממושך, 2-3 שעות עד שהוא קר ממש.
**בבקשה להשתמש מתוך הכמות שהוכנה ב250 מ"ל בלבד! ! **
ובנה שנותר ניתן להשאיר במקרר להכנת עוגת מילפיי או עוד עוגה.
**מילוי שכבות:**
500 גרם שמנת מתוקה
להקציף היטב עד את השמנת עד למרקם רך כמו גבינה ולא נוזלי!
*לאחר מכן להוסיף:
250 גרם גבינה לבנה 9% אחוז
200 גרם שמנת חמוצה 15% אחוז
1 כוס חלב- כוס חד פעמי קרה
2 כפות פודינג וניל
250 מ"ל קרם פטיסייר שהכנתם
חצי כוס סוכר
להקציף הכול ביחד למרקם רך עד קשה
**השכבות:**
ולהכין שכבה ראשונה של ביסקוויטים עם טבילה של הנס קפה
שכבה שניה: של המילוי הקרמי.
שכבה שלישית: ביסקוויטים רטובים בנס קפה
שכבה רביעית: המילוי הקרמי
שכבה חמישית: ביסקוויטים רטובים בנס קפה
שכבה שישית:
גנאש שוקולד מריר:
להרתיח על הגז
150 גרם שוקולד מריר
300 גרם שמנת מתוקה חבילה וחצי
כף סוכר
ולשפוך על הביסקוויטים
ולהוציא ולעשות עם קיסם צורות
ולמקרר ל4-6 שעות
בהצלחה
**מצרכים:**
3 חבילות של ביסקוויטים
2 כפות נס קפה עם 4 כוסות מים חמימים לטבילה של הביסקוויטים
**ראשית להכין:**
קרם פטיסייר ביתי:
מצרכים למתכון של קרם פטיסייר:
1 וחצי כוסות חלב (או קצפת צמחית לפטיסייר פרווה)
1/2 כוס סוכר
1/4 כוס קמח
1/4 כפית מלח
4 חלמונים גדולים
1 כפית תמצית ווניל
אופן ההכנה :
מחממים את החלב בסיר עד אדים, ללא הגעה לרתיחה.
מקציפים יחד את הסוכר, קמח ומלח בקערה בינונית, מוסיפים את החלמונים, ומערבבים יחד.
מוודאים שכל החומרים התערבבו טוב יחד, גם אם הם נראים מעט מתפוררים בהתחלה.
כעת מוסיפים את החלב החם בפולסים קצרים לתוך תערובת הביצים ומערבבים יחד כל פעם.
שופכים את התערובת חזרה לסיר תוך כדי שימוש במסננת.
מחממים על אש בינונית ומערבבים ללא הפסקה עד קבלת שכבה עבה יותר של הקרם.
עוצרים כל כמה שניות לוודא שהקרם הגיע לרתיחה, עד שמקבלים בועות רתיחה מעל הקרם, מערבבים מעט ומורידים מהאש.
מוסיפים תמצית ווניל לתוך הקרם ומסננים את הכל לקערה תוך כדי ערבוב, שכל הקרם יעבור דרך המסננת לקערה וזאת על מנת שגושים לא יעברו לקרם עצמו.
מכסים את הקרם בניילון נצמד, ממש מעל שכבת הקרם, כדי למנוע היווצרות קרום ומכניסים למקרר לצינון ממושך, 2-3 שעות עד שהוא קר ממש.
**בבקשה להשתמש מתוך הכמות שהוכנה ב250 מ"ל בלבד! ! **
ובנה שנותר ניתן להשאיר במקרר להכנת עוגת מילפיי או עוד עוגה.
**מילוי שכבות:**
500 גרם שמנת מתוקה
להקציף היטב עד את השמנת עד למרקם רך כמו גבינה ולא נוזלי!
*לאחר מכן להוסיף:
250 גרם גבינה לבנה 9% אחוז
200 גרם שמנת חמוצה 15% אחוז
1 כוס חלב- כוס חד פעמי קרה
2 כפות פודינג וניל
250 מ"ל קרם פטיסייר שהכנתם
חצי כוס סוכר
להקציף הכול ביחד למרקם רך עד קשה
**השכבות:**
ולהכין שכבה ראשונה של ביסקוויטים עם טבילה של הנס קפה
שכבה שניה: של המילוי הקרמי.
שכבה שלישית: ביסקוויטים רטובים בנס קפה
שכבה רביעית: המילוי הקרמי
שכבה חמישית: ביסקוויטים רטובים בנס קפה
שכבה שישית:
גנאש שוקולד מריר:
להרתיח על הגז
150 גרם שוקולד מריר
300 גרם שמנת מתוקה חבילה וחצי
כף סוכר
ולשפוך על הביסקוויטים
ולהוציא ולעשות עם קיסם צורות
ולמקרר ל4-6 שעות
בהצלחה
תגובות
הוסף רשומת תגובה