עוגת ביסקוויטים מיוחדת במינה😍

עוגת ביסקוויטים עם מסקרפונה וגנאש מריר😍/ אביה עיני

שרוול וחצי ביסקוויטים
500 מ"ל שמנת מתוקה או 2 מיכלים שכול אחד 250 גרם
1 חבילת אינסטנט פודינג וניל
3/4 כוס סוכר חד פעמי קרה
500 גרם שזה 2 מיכלי גבינת מסקרפונה 38 אחוז כול אחד מהם (אני משתמשת בשל תנובה)
חצי כוס חלב
ציפוי:
250 מ"ל שמנת מתוקה
150 גרם שוקולד מריר

הכנה:
להקציף 2 מיכלי שמנת מתוקה עם אינסטנט פודינג וניל ו3/4 כוס סוכר לקצפת יציבה.
לאחר מכן להוסיף 2 קופסאות של גבינת מסקרפונה וחצי כוס חלב ןלערבל שוב עד שהכול מתאחד טוב טוב.

לשים בכוס כפית נס קפה ולהוסיף מים חצי חמים חצי קרים
ולשפוך בתוך צלחת עמוקה ולטבול את הביסקוויטים בנס קפה בבסיס שכבה ראשונה.
לאחר מכן להוסיף חצי מהבלילה כשכבה שניה.
ועוד שכבה של ביסקוויטים רטובים.
ואז להוסיף מהבלילה את הכול.
ומעל להוסיף שוב ביסקוויטים רטובים.

גנאש מריר:
להרתיח בסיר קטן
250 מ"ל שמנת מתוקה
כף וחצי סוכר
150 גרם שוקולד מריר
להמיס את הכול ביחד
ולשפוך על העוגה.
להכניס אותה למקרר לפחות ל6 שעות.
בהצלחה
(אני אכלתי מימנה אחרי שעתיים)

הצטרפו בפייסבוק לקבוצה:🍰המטעמים של אביה🍰
לחצו בקישור👇👇👇👇
https://www.facebook.com/groups/742258442649993



תגובות