רוטב בולונז מאימי ז"ל/ גרציה
מטגנים בשמן 3 בצלים פרוס לאורך דק דק לטגן עד זהוב להוסיף 2 גזרים קוביות קטנטנות ולקרמל אותם להוסיף 2-3 גבעולי סלרי קצוצים דק מאוד להמשיך לטגן ולהקפיץ להוסיף 4-5 שיני שום קצוץ דק או כתוש גס להוסיף 1-2 כפות אריסה ביתית
להמשיך לבחוש להוסיף קילו וחצי בשר טחון פעם אחת וזה חשוב לטגן עד שצבעו של הבשר מתחלף לכהה להוסיף 2 קופסאות של עגבניות מגורדות ו....3 כפות רסק עגבניות 28%
אפשר להוסיף מעט פפריקה אדומה להמשיך ולבשל על להבה נמוכה כאן מוסיפים מלח ו 4-5 עלי דפנה מיובשים להוסיף נוזלים יענו מים *_רותחים_* ולבשל עד סמיכות רצויה לכבות גז לשפוך חלק על הפסטה רצויי פנה ככה שנכנס לצינורות לערבה הבשר טעים טעים חלק מעל הפסטה בהגשה
את זה אני מכינה לסעודה מפסקת בכיפור ושבעים יופי מהפסטה
בהצלחה
קרדיט:
גרציה
מטגנים בשמן 3 בצלים פרוס לאורך דק דק לטגן עד זהוב להוסיף 2 גזרים קוביות קטנטנות ולקרמל אותם להוסיף 2-3 גבעולי סלרי קצוצים דק מאוד להמשיך לטגן ולהקפיץ להוסיף 4-5 שיני שום קצוץ דק או כתוש גס להוסיף 1-2 כפות אריסה ביתית
להמשיך לבחוש להוסיף קילו וחצי בשר טחון פעם אחת וזה חשוב לטגן עד שצבעו של הבשר מתחלף לכהה להוסיף 2 קופסאות של עגבניות מגורדות ו....3 כפות רסק עגבניות 28%
אפשר להוסיף מעט פפריקה אדומה להמשיך ולבשל על להבה נמוכה כאן מוסיפים מלח ו 4-5 עלי דפנה מיובשים להוסיף נוזלים יענו מים *_רותחים_* ולבשל עד סמיכות רצויה לכבות גז לשפוך חלק על הפסטה רצויי פנה ככה שנכנס לצינורות לערבה הבשר טעים טעים חלק מעל הפסטה בהגשה
את זה אני מכינה לסעודה מפסקת בכיפור ושבעים יופי מהפסטה
בהצלחה
קרדיט:
גרציה
תגובות
הוסף רשומת תגובה