דג מושט על מצע בטטה😍
ניתן לשנות לדגים:
בורי או סלמון
בתבנית ללא שמן, לשים פרוסות עבות של בטטות שחתוכות לאורך ופלפל חריף שלם. עליהם לפזר כמות יפה שתחסה אותם ב:
פ. מתוקה.
מלח ופלפל שחור גרוס. *זילפתי מעט משמן הזית על כל בטטה*
לאפות על 180 מעלות כ-20 דקות.
אחרי שהשריתי את הדג במיץ לימון מלח גס מעט חומץ ומים לכשעה...
אני עוטפת כל חתיכה של דג בבלילה הבאה ומניחה כל פרוסה של דג על פרוסת בטטה:
3-5 שיני שום כתוש
כף וחצי פפריקה מתוקה
מלח
פלפל שחור גרוס
3/4 כוס שמן זית
*הוספתי כף אריסה ביתית*
ומעל מפזרת כוסברה קצוצה.
לכסות בנייר אפיה ונייר כסף ולאפות על 180 כ...20 דקות.
*בתאבון
בהצלחה
קרדיט:
גרציה
ניתן לשנות לדגים:
בורי או סלמון
בתבנית ללא שמן, לשים פרוסות עבות של בטטות שחתוכות לאורך ופלפל חריף שלם. עליהם לפזר כמות יפה שתחסה אותם ב:
פ. מתוקה.
מלח ופלפל שחור גרוס. *זילפתי מעט משמן הזית על כל בטטה*
לאפות על 180 מעלות כ-20 דקות.
אחרי שהשריתי את הדג במיץ לימון מלח גס מעט חומץ ומים לכשעה...
אני עוטפת כל חתיכה של דג בבלילה הבאה ומניחה כל פרוסה של דג על פרוסת בטטה:
3-5 שיני שום כתוש
כף וחצי פפריקה מתוקה
מלח
פלפל שחור גרוס
3/4 כוס שמן זית
*הוספתי כף אריסה ביתית*
ומעל מפזרת כוסברה קצוצה.
לכסות בנייר אפיה ונייר כסף ולאפות על 180 כ...20 דקות.
*בתאבון
בהצלחה
קרדיט:
גרציה
מעולה
השבמחק