עוגת שכבות קצפת קקאו הונגרית😍

 עוגת ריגו יאנצ'י הנפלאה 🍰/ יהודית

עוגת שכבות קצפת קקאו הונגרית😍

להכנת בסיס העוגה:

▪️9 ביצים
▪️7 כפות קמח
▪️9 כפות סוכר
▪️2 כפות קקאו
▪️שקית אחת של אבקת אפייה

הקציפו את החלבונים לקצף יציב תוך הוספת הסוכר בחלקים. לאחר מכן, הוסיפו את שאר החומרים וערבבו היטב.
הכניסו את העוגה לתנור 180 מעלות למשך כ – 30 או כהעוגה תהיה מוכנה כאשר תכניסו קיסם עץ לעוגה והוא יצא יבש.

כאשר העוגה תקרר חיתכו את העוגה באמצע לרוחב
ותמלאו אותה בחלק מהכמות של הקרם קצפת
ולאחר מכן את הפרוסה העליונה להניח על הקצפת
ושוב למרוח על העוגה ולמקרה לפחות ל4 שעות.

להכנת קרם הקצפת:

▪️2 קופסאות של שמנת מתוקה
▪️6 כפות סוכר
▪️כף קקאו
▪️מעט מיץ לימון

הקציפו היטב את השמנת, הוסיפו את הסוכר, הקקאו והלימון עד שמתקשה מעט.

כאשר העוגה תקרר חיתכו את העוגה באמצע לרוחב ותמרחו על הבסיס של העוגה חלק מהכמות של הקרן קצפת
ולאחר מכן את הפרוסה העליונה להניח על הקצפת
ושוב למרוח על העוגה קרם קצפת
להכניס למקרר למשך 4 שעות לפחות.


להכנת הציפוי גנאש:
•200 גרם שוקולד
•2 כפות שמן

לאחר 4 שעות במקרר שהקצפת יציבה,
המיסו את השוקולד עם הזמן ומרחו זאות מעל הקצפת.
שימו את העוגה במקרר למשך מספר 8 שעות לפחות
והוציאו לאכול עוגת שכבות טעימה ומתוקה😊




תגובות

הוסף רשומת תגובה