עוגת שקדים עם רוטב קרמל מלוח😍/ אביה עיני
מצרכים:
3 ביצים L
1 כוס סוכר- (כוס מידה חד פעמי חמה)
1 כפית תמצית וניל
1 כפית תמצית שקדים
חצי כפית מלח
150 מ"ל שמנת חמוצה
1 כוס פחות 2 כפות שמן (כוס מידה חד פעמי קרה)
1 כוס קמח (כוס חד פעמי קרה)
שקדים טחונים כמעט אבקה(כוס חד פעמי קרה)
1 כפית אבקת אפיה(חצי שקית)
הוראות הכנה:
מחממים תנור ל170 מעלות.
מקציפים ביחד:
ביצים
סוכר
מלח
תמצית וניל
עד לקבלת תערובת אווירירית ובהירה.
לאחר מכן להנמיך את העירבול של המיקסר ולהוסיף תוך כדי את השמנת והשמן וממשיכים לערבב עד להטעמה שלהם.
בקערה נפרדת מערבבים:
קמח
שקדים טחונים
ואבקת אפייה
ולהשפוך תוך כדי ערבול מוסיפים לאט לאט לבלילה עד ולהטמעה.
תנור על 150 מעלות למשך 40-50 דקות.
2 אינגליש קייק
הרוטב מעל:
לזלף רוטב קרמל מלוח(התמונה למטה ⬇)
ומעל לפזר אגוזים
ושקדים.
מצרכים:
3 ביצים L
1 כוס סוכר- (כוס מידה חד פעמי חמה)
1 כפית תמצית וניל
1 כפית תמצית שקדים
חצי כפית מלח
150 מ"ל שמנת חמוצה
1 כוס פחות 2 כפות שמן (כוס מידה חד פעמי קרה)
1 כוס קמח (כוס חד פעמי קרה)
שקדים טחונים כמעט אבקה(כוס חד פעמי קרה)
1 כפית אבקת אפיה(חצי שקית)
הוראות הכנה:
מחממים תנור ל170 מעלות.
מקציפים ביחד:
ביצים
סוכר
מלח
תמצית וניל
עד לקבלת תערובת אווירירית ובהירה.
לאחר מכן להנמיך את העירבול של המיקסר ולהוסיף תוך כדי את השמנת והשמן וממשיכים לערבב עד להטעמה שלהם.
בקערה נפרדת מערבבים:
קמח
שקדים טחונים
ואבקת אפייה
ולהשפוך תוך כדי ערבול מוסיפים לאט לאט לבלילה עד ולהטמעה.
תנור על 150 מעלות למשך 40-50 דקות.
2 אינגליש קייק
הרוטב מעל:
לזלף רוטב קרמל מלוח(התמונה למטה ⬇)
ומעל לפזר אגוזים
ושקדים.
תגובות
הוסף רשומת תגובה