עוגת גבינה פצצה😍
מרכיבים:
קילו וחצי גבינה לבנה 5 אחוז
כוס סוכר- כוס מידה חד פעמי חמה
1 אינסטנט פודינג וניל
3 כפות בהריון של קורנפלור
6 ביצים מידה L
בקערת המיקסר לנשים:
קילו וחצי גבינה לבנה
כוס סוכר
ולערבל עד שהסוכר נטמע לתוך הגבינה
ובקערית שניה :
לערבב: 1 אינסטנט פודינג וניל
3 כפות בהריון של קורנפלור
לתוך הבלילה של הגבינה והסוכר לערבל 6 ביצים
ביצה אחר ביצה עד להטמעה של כולן.
לאחר מכן את הקערה השניה שיש בתוכה:
את הקורנפלור והאינסטנט פודינג וניל להוסיף
כף אחר כף בעירבול בינוני.
חשוב לערבל טוב שלא יהיו גושים .
להכניס את העוגה לתנור:
150 מעלות כשעה ורבע על 2 פסים בכפתור בתנור אפיה רגילה
ולאחר מכן 180 פס תחתון בלבד בתנור למשך 20-25 דקות.
תבנית בינונית חד פעמית (אחת לפני הענקית)
לנשים לקירור למשך כ4-5 שעות
ובתיאבון
בהצלחה!
הרוטבים מלמעלה:(מצורפת תמונה למטה)
זה רוטב קרמל מלוח
ורוטב תותים
הצטרפו בפייסבוק לקבוצה:🍰המטעמים של אביה🍰
לחצו בקישור👇👇👇👇
https://www.facebook.com/groups/742258442649993
הרטבים⬇⬇⬇⬇
מרכיבים:
קילו וחצי גבינה לבנה 5 אחוז
כוס סוכר- כוס מידה חד פעמי חמה
1 אינסטנט פודינג וניל
3 כפות בהריון של קורנפלור
6 ביצים מידה L
בקערת המיקסר לנשים:
קילו וחצי גבינה לבנה
כוס סוכר
ולערבל עד שהסוכר נטמע לתוך הגבינה
ובקערית שניה :
לערבב: 1 אינסטנט פודינג וניל
3 כפות בהריון של קורנפלור
לתוך הבלילה של הגבינה והסוכר לערבל 6 ביצים
ביצה אחר ביצה עד להטמעה של כולן.
לאחר מכן את הקערה השניה שיש בתוכה:
את הקורנפלור והאינסטנט פודינג וניל להוסיף
כף אחר כף בעירבול בינוני.
חשוב לערבל טוב שלא יהיו גושים .
להכניס את העוגה לתנור:
150 מעלות כשעה ורבע על 2 פסים בכפתור בתנור אפיה רגילה
ולאחר מכן 180 פס תחתון בלבד בתנור למשך 20-25 דקות.
תבנית בינונית חד פעמית (אחת לפני הענקית)
לנשים לקירור למשך כ4-5 שעות
ובתיאבון
בהצלחה!
הרוטבים מלמעלה:(מצורפת תמונה למטה)
זה רוטב קרמל מלוח
ורוטב תותים
הצטרפו בפייסבוק לקבוצה:🍰המטעמים של אביה🍰
לחצו בקישור👇👇👇👇
https://www.facebook.com/groups/742258442649993
הרטבים⬇⬇⬇⬇

תגובות
הוסף רשומת תגובה