עוגת ביסקוויטים עם מסקרפונה וכדורי שוקולד וגנאש לבן😍

עוגת ביסקוויטים עם מסקרפונה וכדורי שוקולד וגנאש לבן😍/ אביה עיני

שרוול וחצי ביסקוויטים
500 מ"ל שמנת מתוקה או 2 מיכלים שכול אחד 250 גרם
1 חבילת אינסטנט פודינג וניל
3/4 כוס סוכר חד פעמי קרה
500 גרם שזה 2 מיכלי גבינת מסקרפונה 38 אחוז כול אחד מהם (אני משתמשת בשל תנובה)
כוס ורבע חלב

*ציפוי:
250 מ"ל שמנת מתוקה
150 גרם שוקולד לבן

*אופן ההכנה:
להקציף 2 מיכלי שמנת מתוקה עם אינסטנט פודינג וניל ו3/4 כוס סוכר לקצפת יציבה.

לאחר מכן להוסיף 2 קופסאות של גבינת מסקרפונה וחצי כוס חלב ולערבל שוב עד שהכול מתאחד טוב טוב.

לשים בכוס כפית נס קפה ולהוסיף מים חצי חמים חצי קרים

ולשפוך בתוך צלחת עמוקה ולטבול את הביסקוויטים בנס קפה בבסיס שכבה ראשונה.

לאחר מכן להוסיף חצי מהבלילה ולהוסיף מעל הבלילה *כדורי שוקולד*(מתכון ההכנה למטה⬇⬇⬇⬇)
כדורי שוקולד שהכנתם.
ולאחר מכן להוסיף את שאר הבלילה.
ומעל עוד שכבה של ביסקוויטים רטובים.


*כדורי שוקולד ⬇⬇⬇⬇
150 גרם שוקולד
50 גרם חמאה
3 ביצים
3/4 כוס סוכר
3/4 כוס שקדים טחונים
3/4 כוס קקאו
1/2 כפית סודה לשתייה
1/4 כפית מלח

*אופן ההכנה:
לשפוך הכול לתבנית אחת ולאפוץ בתנור כמו עוגה 180 מעלות למשך שעה בערך
לאחר שמוכנה לקרר קצת ואז להוציא את העוגה מהתבנית ולפורר אותה ולהוסיף כך:
500 גרם שקדים טחונים
4 כפות חלב
ולעבד הכול ביחד עם היד
ולגלגל לכדורי שוקולד עם קוקוס.


*גנאש לבן:
להרתיח בסיר קטן
150 גרם שוקולד לבן איכותי
150 גרם חמאה
להמיס את הכול ביחד
ולשפוך על העוגה.
להכניס אותה למקרר לפחות ל6 שעות

(אני אכלתי מימנה אחרי שעתיים)













תגובות