עוגת שוקולד קוקוס😍

עוגת שוקולד קוקוס😍/ אביה עיני

*כוס מדידה: חד פעמי חמה*

*הבלילה:*
4 ביצים L
כוס שמן
1/3 כוס מים
500 גרם של קרם קוקוס(תמונה למטה)
כוס סוכר לבן
3/4 כוס סוכר דמררה
כוס אבקת קקאו
2 כוסות פחות כף קמח
1 שקית אבקת אפיה

*לציפוי:*
300 גרם  קרם קוקוס(תמונה למטה)
350 שוקולד מריר
1 כף סירופ מייפל

אופן ההכנה:

טורפים בקערה המיקסר: ביצים, שמן, מים, קרם קוקןס ואת שני סוגי הסוכר עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים לתערובת את הקקאו, הקמח ואבקת האפייה וממשיכים לטרוף עד שהתערובת מתאחדת.
לשמן 3 תבניות אינגליש קייק.
יוצקים פנימה את הבלילה ואופים בתנור על 160 מעלות למשך 40-60 או עד שמוכנה.

הגנאש:
 בסיר קטן ממיסים את השוקולד וקרם קוקוס וכף סירופ מייפל ביחד על אש בינונית ומערבבים עד לקבלת קרם חלק.
יוצקים עליה את הגנאש ומחכים  שהציפוי יתקרר מעט ואז מפזרים קוקוס.


קרם קוקוס:

תגובות

הוסף רשומת תגובה