עוגיות סנדווי'ץ עם ריבה😍

עוגיות סנדווי’ץ עם ריבה😍

מצרכים:
כלי חשוב - חותכן צורות.

לבצק:
2 וחצי - כוסות קמח
200 ג' חמאה או מחמאה קרה
חצי כוס סוכר
ביצה שלמה
חלמון אחד
כפית תמצית וניל

למילוי:ריבת תות
להגשה: אבקת סוכר

הוראות הכנה
בקערת מיקסר עם וו לישה מעבדים את כל החומרים ביחד עד שמתקבל בצק אחיד.
מכסים את הקערה בניילון נצמד ומקררים במשך חצי שעה במקרר.

מוציאים מהמקרר למשטח עבודה מקומח מעט ומחלקים את הבצק ל-2 כדורים שווים בגודלם.
כל כדור מרדדים לעיגול גדול.

מהעיגול הראשון קורצים צורות ומסירים את הבצק העודף.
מהעיגול השני קורצים צורות ובתוך כל לב יוצרים עיגול קטן.
מסירים את הבצק העודף וגם את העיגולים שנוצרו - אני ממליצה לשמור את כל הבצק העודף ולהשתמש לעוגיות נוספות.

מרפדים תבנית בנייר אפייה ומחממים תנור ל-150 מעלות. אופים למשך 15 דקות (העוגיות צריכות להישאר בהירות ורק הדפנות מזהיבות מעט).

מוציאים מהתנור ומצננים את העוגיות על רשת.
כאשר העוגיות הצטננו מורחים על העוגיות המלאות ריבת תות, סוגרים עם העוגיות החלולות ומפזרים אבקת סוכר.

*אם הבצק מוכן ואין אפשרות לקרוץ ממנו עוגיות בזה הרגע, אפשר לשמור אותו במקרר.
*העוגיות שומרות על טריות בערך 4 ימים אחרי האפייה.

בהצלחה ובתיאבון !

קרדיט:
ניצה


תגובות