ריבת בצל/ אביה עיני
12 בצל גדולים( 2 קילו בצל)
2 כוסות יין תירוש מתוק
2 וחצי כוסות סוכר חום
1.5 כוס סוכר לבן
רבע כוס מים
מקל קינמון
וכפית קינמון
כפית אניס טחון
2 גרגירי מסטיקה
1 מסמר ציפורן
הוראות הכנה:
מטגנים את הבצל עד לשקיפות
מוסיפים יין תירוש וסוכר והמים ולבשל עד לצמצום נוזלים על אש נמוכה עד שהביא הופך לשזוף ושקוף,
זהירות לא לייבש ולא את כול הנוזלים
ומצננים.
בהצלחה
12 בצל גדולים( 2 קילו בצל)
2 כוסות יין תירוש מתוק
2 וחצי כוסות סוכר חום
1.5 כוס סוכר לבן
רבע כוס מים
מקל קינמון
וכפית קינמון
כפית אניס טחון
2 גרגירי מסטיקה
1 מסמר ציפורן
הוראות הכנה:
מטגנים את הבצל עד לשקיפות
מוסיפים יין תירוש וסוכר והמים ולבשל עד לצמצום נוזלים על אש נמוכה עד שהביא הופך לשזוף ושקוף,
זהירות לא לייבש ולא את כול הנוזלים
ומצננים.
בהצלחה
תודה❤
השבמחקתגובה זו הוסרה על ידי המחבר.
השבמחקהאם הנוזל מסמיך במקרר? יצא לי נוזלי...
השבמחקמה השימוש בריבית בצל
השבמחק