קאפקייס שוקולד 😍

 קאפקייס שוקולד :)

*כוס מדידה: חד פעמי קרה

4 ביצים 

כוס ו3/4 כוס סוכר 

כוס וחצי כוס קקאו

כוס וחצי כוס שמן

1 גביע שמנת חמוצה /( לפרווה: כוס חמה: של קרם קוקוס או מיץ תפוזים) 

כוס וחצי קמח מלא!!!! (כאן הטוויסט כי זה יוצא אווירירי ורך ובריא יותר) 

1 שקית אבקת אפיה

מקציפים חלבונים לקצף יציב .

מוסיפים סוכר וחלמונים...

ולסירוגין את יתר המרכיבים 

לבסוף מוסיפים את הקמח 

מחממים תנור ל180 מעלות.

משמנים תבניות אלומניום אישיות .

ויוצקים מבלילת השוקולד .

ממלאים עד שני שליש גובה .

אופים כ35 דקות .

מוציאים ומצננים .

בינתיים מכינים גנאש שוקולד .

200 ג"ר שוקולד מריר .

1 מיכל שמנת מתוקה .

מביאים את השמנת על סף רתיחה .

מורידים מהאש .שוברים לתוכה קוביות שוקלד .

וממיסים בערבוב עד לקבלת תערובת חלקה .

מצפים את הקאפקייס בגנאש .

ומעבירים למנג"טים .

את יתר הקישוט עושים כפי שרק רוצים .

כמות זו היא ל14 יחידות .

בהצלחה ובתאבון :)


ותמיד אפשר לגוון ולשים מעל ריבת טעימה😍

בתמונה מתחת לקאפקייס תגלו⬇⬇⬇⬇






תגובות