קאפקייס שוקולד :)
*כוס מדידה: חד פעמי קרה
4 ביצים
כוס ו3/4 כוס סוכר
כוס וחצי כוס קקאו
כוס וחצי כוס שמן
1 גביע שמנת חמוצה /( לפרווה: כוס חמה: של קרם קוקוס או מיץ תפוזים)
כוס וחצי קמח מלא!!!! (כאן הטוויסט כי זה יוצא אווירירי ורך ובריא יותר)
1 שקית אבקת אפיה
מקציפים חלבונים לקצף יציב .
מוסיפים סוכר וחלמונים...
ולסירוגין את יתר המרכיבים
לבסוף מוסיפים את הקמח
מחממים תנור ל180 מעלות.
משמנים תבניות אלומניום אישיות .
ויוצקים מבלילת השוקולד .
ממלאים עד שני שליש גובה .
אופים כ35 דקות .
מוציאים ומצננים .
בינתיים מכינים גנאש שוקולד .
200 ג"ר שוקולד מריר .
1 מיכל שמנת מתוקה .
מביאים את השמנת על סף רתיחה .
מורידים מהאש .שוברים לתוכה קוביות שוקלד .
וממיסים בערבוב עד לקבלת תערובת חלקה .
מצפים את הקאפקייס בגנאש .
ומעבירים למנג"טים .
את יתר הקישוט עושים כפי שרק רוצים .
כמות זו היא ל14 יחידות .
בהצלחה ובתאבון :)
ותמיד אפשר לגוון ולשים מעל ריבת טעימה😍
בתמונה מתחת לקאפקייס תגלו⬇⬇⬇⬇
תגובות
הוסף רשומת תגובה