פאי אגוזים😍

 פאי אגוזים/ מיכל

מערבבים במיקסר עם וו גיטרה :

200 גרם מחמאה/נטורינה 

2 וחצי כוסות קמח

חצי כוס סוכר

עד לקבלת בצק פירורי,מוסיפים ביצה וכף תמצית וניל ומאחדים

 לבצק, 

מניחים על נייר אפיה ונעלמו עוד נייר אפיה ומרססים לעיגול בערך חצי ס"מ,מעבירים לתבנית פאי משטחים ומהדקים בצדדים וניפתרים משאריות.מכניסים במקפיא ל15 דק ,מוצאים ועם המזלג מחוברים את בבצק שבתחתית,

אופים ב190 מעלות עד לקבלת צבע זהוב בתחתית כ20 דק.

קולים בתנור 300 גרם סוגיי אגוזים(פקאן לוז מלך וכו")כ15 דק חום גבוהה בטורבו,צריך להשגיח שלא ישרפו, מניחים בצד .

בסיר מחממים:50 גרם מחמאה

חצי כוס סוכר חום עד להרתחה ומוסיפים כף ת,וניל ואת האגוזים.

מחזירים לאיפה עוד 10 דק בחום 190 מעלות.ומקררים.ניתן להקפיא.




תגובות

הוסף רשומת תגובה