פאי איטריות עם בשר😍

  פאי איטריות עם בשר😍/ אביה עיני


מצרכים לאי טריות דקות:


 2 שקיות של 400 גרם איטריות דקות- 800 גרם סה"כ 

  כף מלח

 כף שמן

  2 כפות מרק עוף

5 כפות פירורי לחם

 4 ביצים


מצרכים למלית בשר טחון:

ק”ג בשר טחון

מלח ופלפל לפי הטעם

כף פפריקה

2 כפות רסק עגבניות

כוס צנוברים

כף סוכר

כף כמון

כפית אבקת שום

חצי כוס מים חמים

כפית מלח


הוראות הכנה:

הכנת האיטריות הדקות

1.שמים מים עד להרתחה מלאה ואז לשפוך את 2 השקיות למשך 6 דקות על השעון , במקביל לשים כף. שמן, כף מלח, כף כרכום. 

2 מסננים את האיטריות עד לחצי קירור

ומוסיפים לאיטריות ביצים, פירורי לחם, מרק עוף

לערבב טוב טוב


הכנת מלית הבשר:

1.מטגנים במחבת את הבשר טחון תוך כדי ערבוב.

2. מוסיפים לתערובת את רסק עגבניות, צנוברים, סוכר, כמון, שום, וחצי כוס מים, מלח

 3 מורידים מהאש כאשר הבשר שינה את צבעו ומבושל מספיק.


הרכבת הפאי:

 1משמנחם תבנית ומסדרים בתחתית חצי מהאיטריות

ומעליו את מלית הבשר, ומסדרים מעליה שכבה של האיטריות בשכבה אחידה.


 3 כעת מכניסים לתנור מחומם מראש ל-190 מעלות למשך שעה.


ומעל לפזר פירורי פנאקו או פירורי לחם


בתיאבון












תגובות