פאי איטריות עם בשר😍/ אביה עיני
מצרכים לאי טריות דקות:
2 שקיות של 400 גרם איטריות דקות- 800 גרם סה"כ
כף מלח
כף שמן
2 כפות מרק עוף
5 כפות פירורי לחם
4 ביצים
מצרכים למלית בשר טחון:
ק”ג בשר טחון
מלח ופלפל לפי הטעם
כף פפריקה
2 כפות רסק עגבניות
כוס צנוברים
כף סוכר
כף כמון
כפית אבקת שום
חצי כוס מים חמים
כפית מלח
הוראות הכנה:
הכנת האיטריות הדקות
1.שמים מים עד להרתחה מלאה ואז לשפוך את 2 השקיות למשך 6 דקות על השעון , במקביל לשים כף. שמן, כף מלח, כף כרכום.
2 מסננים את האיטריות עד לחצי קירור
ומוסיפים לאיטריות ביצים, פירורי לחם, מרק עוף
לערבב טוב טוב
הכנת מלית הבשר:
1.מטגנים במחבת את הבשר טחון תוך כדי ערבוב.
2. מוסיפים לתערובת את רסק עגבניות, צנוברים, סוכר, כמון, שום, וחצי כוס מים, מלח
3 מורידים מהאש כאשר הבשר שינה את צבעו ומבושל מספיק.
הרכבת הפאי:
1משמנחם תבנית ומסדרים בתחתית חצי מהאיטריות
ומעליו את מלית הבשר, ומסדרים מעליה שכבה של האיטריות בשכבה אחידה.
3 כעת מכניסים לתנור מחומם מראש ל-190 מעלות למשך שעה.
ומעל לפזר פירורי פנאקו או פירורי לחם
בתיאבון
תגובות
הוסף רשומת תגובה