תחתיות ארטישוק ממולא בבשר ברוטב עם אפונה😍

 תחתיות ארטישוק ממולא בבשר עם אפונה😍/ אביה עיני


1 שקית תחתיות ארטישוק קפוא


לתערובת הבשר:

לערבב הכל ביחד:

1 ק"ג בשר טחון 

1בצל גדול קצוץ

4 כפות פירורי לחם

צרור כוסברה 

1 ביצה

*1 כפית כמון

*1 כפית אבקת שום

1 כפית פפריקה מתוקה

1/4 כפית כורכום

כפית מלח



לרוטב:

1/2 שקית אפונה עדינה קפואה

3 גבעולי כרפס

1 בצל גדול קצוץ

1 לימון שלם לתוך לקוביות כולל הקליפה

1 כף אבקת מרק

כפית כמון

כפית סוכר

כפית מלח

כף שמן


להזהיב את הבצל עם שמן

ולהוסיף 3 כוסות מים רותחים

להכניס את האפונה הלימון והכרפס

לתבל ולבשל על אש נמוכה


למלא את התחתיות ארטישוק בבשר ולהכניס ישר לסיר (וגם אם הם יפרדו במים הכול בסדר) 

לבשל על אש נמוכה עם מכסה

בהצלחה



תגובות