קציצות פרסה 😀

 *_קציצות פרסה מתאים גם למנגולד_*

אז ככה לקצוץ את הפרסה או המנגולד לשטוף היייטב הייטב לשים בקערה ולמלא במים רותחים להשהות כרבע שעה

*את הפרסה מבשלים כחצי שעה* לסנן לסחוט

*_כאן ניתן להקפיא במנות בשקית_* להוסיף 2 ביצים כף גדושה קמח מצה *רק קמח מצה* כורכם מלח וזהו לערבב טוב זה לא צריך להיות בצקי כלל אלה מעט רך

לחמם שמן 

לשפוך עם כף גדושה בעיסה לשמן הרותח ולא לגעת כשזה מזהיב להפוך עם 2 מזלגות ושוב לטגן ולא לגעת עז שזה זהוב

להוציא בעדינות *זה מתאים לברכות של ראש השנה*

ברגיל לשבת לקחת פרוסת חלה לשים 2 קציצות לסגור עם עוד פרוסה למעוך ולזלול לא לשים חומוס טחינה וכולי רק הקציצה טעיםםםם

ניתן להכניס לרוטב עגבניות

*_בהצלחה גרציה מוסטקיס עמירה_*



תגובות