קציצות פראסה טעימות אש😍/ אביה עיני
6 כרישה
כוס ו2 כפות קמח מצה- כוס מדידה חמה חד פעמי
6 ביצים L
כף מלח שטוחה
כפית כמון
כפית אבקת שום
3 תפוחי אדמה מורתחים
כף שמן
שקית פיטרוזליה
שקית כוסברה
לחתוך הפרסה לחתיכות גדולות ולשטוף היייטב הייטב לשים בקערה ולמלא בסיר מים ולהרתיח עד לרכות מלאה ולסנן לסחוט
אני הנחתי את הפרסה על מסננת ומעכתי אותם עם מועך לפירה
והשארתי למשך לילה שלם את הפרסה על המסננת לייבוש
בבוקר למחרת לבלילה
להוסיף את הביצים והקמח מצה, כורכום, מלח, כמון, אבקת שום ותפוחי אדמה, חבילות פטרוזליה וכוסברה קצוצים וכף שמן
ולטעון עם בלנדר ידני הכול
ולערבב טוב זה לא צריך להיות בצקי כלל אלה מעט רך
לחמם שמן בסיר עמוק
לשפוך עם כף גדושה בעיסה לשמן הרותח ולא לגעת כשזה מזהיב להפוך עם 2 מזלגות ושוב לטגן ולא לגעת עז שזה זהוב
ולהוציא בעדינות
בהצלחה!
תגובות
הוסף רשומת תגובה