קניידלך כשר לפסח 😍

*קניידלך מימים ימימה*

*המתכון הזה אצלי כבר כ....40 שנה*

1.1/2 כוסות קמח מצה

1.1/2 כוסות מים רותחים

1 עד 2 ביצים

מלח ופלפל לבן

בצל בינוני קצוץ דק ומטוגן ב... 1/4 כוס שמן

לערבב הכל כולל השמן ולתת לזה לנוח כרבע שעה

לקחת ביד או בכף כדור קטן לשים ולבשל במים רותחים עם מלח עד שהן צפות לסנן מעט ולשים בקופסא 

ניתן להוסיף לעיסה 

פטרוזיליה שמיר קצוץ דק

*אני מוסיפה מעט* 

*להגשה*

לשים בצלחת עמוקה 2 או 3 כדורים ולמזוג את המרק החם מעל 

*בהצלחה גרציה מוסטקיס עמירה*

קרדיט:

אביה עיני



תגובות