מפרום חצילים😍/ אביה עיני
4 חצילים
למלית
750 גרם בשר בקר טחון
ביצה
2 כפות פנקו או פירורי לחם או קמח מצה
כפית מלח
כפית אבקת שום
כפית פפריקה
כפית כמון
כפית כורכום
צרור פטרוזיליה וצרור כוסברה- לטחון אותם
מערבבים הכל ומשהים במקרר לחצי שעה או לילה במקרר
חותכים את החצלים לפרוסות
סנדביץ ממליחים ומשהים לשעה
מנגבים את הירקות מהמים
ממלאים בבשר טחון
בקערה 1: שמים קמח 2 כוסות או קמח מצה
בקערה 2: 4 ביצים לקשקש עם 2 כפות רסק ומערבלים טוב
מקמחים עם הקמח ואז טובלים בביצה
ומטגנים
לרוטב
בצל אחד פרוס לפרוסות דקות
עגבניה קצוצה דק
2 שיני שום כתושות
מטגנים יחד את הבצל העגבניות והשום מספר דקות מוסיפים כף כמון וכף פפריקה מתוקה וכפית כורכום
ומטגנים עוד כדקה
מוסיפים קופסא 250 גרם של רסק עגבניות
מוסיפים 4 כוסות מים מביאים לרתיחה
מוסיפים כף וחצי אבקת מרק עוף ו2 כפות סוכר
מסדרים את קציצות המפרום
מנמיכים את האש ומבשלים כשעה
לאחר שמורידים מהאש מפזרים מעט כוסברה קצוצה.
בהצלחה❤
תגובות
הוסף רשומת תגובה