תחתיות ארטישוק ממולאות בשר טחון ברוטב לימונע עם אפונה😍

 תחתיות ארטישוק ממלואות בשר טחון ברוטב לימוני עם אפונה


את תחתיות הארטישוק מרתחים עם מי לימון ומלח כשעה וחצי לפני


בקערה נפרדת מכינים 

חצי קילו בשר טחון 

עם בצל וכוסברה קצוצים

מתבלים

אבקת מרק 

כמון

פלפל שחור

בהרט

אגוז מוסקט

אופציה: שאטה וקינמון


רוטב:

לטגן בצל. להוסיף תבלינים מלח פלפל כמון כורכום אבקת מרק ואגוז מוסקט להוסיף פטרוזליה קצוצה מיץ מלימון ולהוסיף מים להביא לרתיחה להוסיף את הארטישוק הממולא ואפונה קפואה ולבשל על אש נמוכה 40 דקות. בתאבון


כדאי לעבוד עם סיר רחב כמו של דגים

ולא חייבים אפונה ירוקה

ניתן להמיר בגזר או גבעולי כרפס


בהצלחה


קרדיט:

הילה אקסלרוד




תגובות