עוגת שלוש השכבות😍
בסיס:
6 ביצים מופרדות
3 כפות סוכר או 30 גרם סוכר
1 חבילת אינסטנט פודינג שוקולד או 95 גרם אינסטנט פודינג שוקולד של רמי לוי
קרם וניל:
2 מכילים שמנת מתוקה- 250 מ"ל כול אחת- ביחד 500 מ"ל
4 שקיות סוכר וניל
1 גביע שמנת חמוצה 9 אחוז- 200 מ"ל
1 גביע שמנת חמוצה 27 אחוז- 200 מ"ל
7 כפות סוכר או 70 גרם סוכר
2 חבילות אינסטנט פודינג וניל או 160 גרם אינסטנט פודינג וניל
ציפוי גנאש שוקולד:
250 גרם שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד מריר
כף מייפל
הוראות הכנה:
לחמם תנור מראש.
בסיס:
בקערה אחת מקציפים חלבונים (הלבן של הביצה) עם 2 כפות סוכר עד לקרם גמיש- לערבל לפחות 5 דקות.
בקערה השניה מקציפים חלמונים(הצהוב של הביצה), כף סוכר ומוסיפים אינסטנט פודינג שוקולד תוך כדי הקצפה.
מקפלים את התערובות ומעבירים לתבנית לאפיה לשל. 20 דקות בדיוק.
מקררים.
קרם וניל:
מקציפים שמנת מתוקה עם סוכר וניל.
תוך כדי הקצפה מוסיפים את השמנת החמוצה, סוכר ובסוף פודינג אינסטנט וניל, ויוצקים על הבסיס.
ציפוי:
שמים בסיר שמנת מתוקה ושוקולד מריר
עד שהשוקולד נמס בתוך השמנת מתוקה.
ולשפוך על העוגה.
שומרים לילה לפחות במקרר
נראה טעים
השבמחק