עוגת שלוש השכבות 😍

 עוגת שלוש השכבות😍

בסיס:

6 ביצים מופרדות

3 כפות סוכר או 30 גרם סוכר

1 חבילת אינסטנט פודינג שוקולד או 95 גרם אינסטנט פודינג שוקולד של רמי לוי


קרם וניל:

2 מכילים שמנת מתוקה- 250 מ"ל כול אחת- ביחד 500 מ"ל

4 שקיות סוכר וניל

1 גביע שמנת חמוצה 9 אחוז- 200 מ"ל

1 גביע שמנת חמוצה 27 אחוז- 200 מ"ל

7 כפות סוכר או 70 גרם סוכר

2 חבילות אינסטנט פודינג וניל או 160 גרם אינסטנט פודינג וניל


ציפוי גנאש שוקולד:

250 גרם שמנת מתוקה

200 גרם שוקולד מריר

כף מייפל


הוראות הכנה:

לחמם תנור מראש. 

בסיס:

בקערה אחת מקציפים חלבונים (הלבן של הביצה) עם 2 כפות סוכר עד לקרם גמיש- לערבל לפחות 5 דקות. 

בקערה השניה מקציפים חלמונים(הצהוב של הביצה), כף סוכר ומוסיפים אינסטנט פודינג שוקולד תוך כדי הקצפה. 

מקפלים את התערובות ומעבירים לתבנית לאפיה לשל. 20 דקות בדיוק. 

מקררים. 


קרם וניל:

מקציפים שמנת מתוקה עם סוכר וניל. 

תוך כדי הקצפה מוסיפים את השמנת החמוצה, סוכר ובסוף פודינג אינסטנט וניל, ויוצקים על הבסיס. 


ציפוי:

שמים בסיר שמנת מתוקה ושוקולד מריר

עד שהשוקולד נמס  בתוך השמנת מתוקה.

ולשפוך על העוגה. 

שומרים לילה לפחות במקרר




תגובות

הוסף רשומת תגובה