רביולי עם טוויסט 😍/ אביה עיני
2 חבילות של 400 גרם רביולי גבינה(ואתם יכולים לבחור כול טעם שלטעמכם)
3 קופסאות שמנת לבישול שכול אחת מהן 250 מ"ל
כף מרק עוף עם רבע כוס מים חמים לערבב טוב טוב
2 כפות שמן
כף סלט שום כתוש רק של יוחאי ביטון(תמונה למטה) או 4 שיני שום כתושות
200 גרם גבינה צהובה מגורדת(אני שמתי גבינת עמק) או 2 פרוסות גבינה צהובה חתוכות
4 כפות פנקו או פירורי לחם
אופן ההכנה:
להשים בסיר מים ולהרתיח
להוסיף לסיר את הרביולי למשך 5 דקות
ולסנן במסננת את הרביולי ולשפוך לתבנית
הרוטב:
בסיר לטגן עם שמן שום מגורד ואז להוסיף את השמנת לבישול ולהרתיח את השמנת לבישול עם אבקת מרק עוף שמעורבבת עם הרבע מים הרותחים ולאחר הרתחה של 15 דקות ולשפוך מעל הרביולי
ומעל לפזר מעליהם גבינה צהובה מגורדת
ומעל פנקו או פירורי לחם
ולתנור 180 מעלות טורבו
בתיאבון 🥰
תגובות
הוסף רשומת תגובה