בורקס פילו ממולא בשר וכול טוב

 בורקס פילו ממולא בשר וכול טוב😍

חבילת עלי בצק פילו

קילו בשר טחון

חבילת מנגולד לחתוך לחתיכות

1 חציל לחתוך לקוביות

1 בצל לגרד

חצי כוס צנוברים

חצי סלסלת פיטריות לחתוך לקוביות



הוראות הכנה:

לטגן ביחד את הבצל, חציל, פיטריות, מנגולד עם כפית וחצי מלח ולבסוף. להוסיף לטיגון את הצנוברים

לאחר הטיגון ולשים במסננת כדי שירדו השמן והנוזלים ולחכות שהתקרר


בקערה לתבל את הבשר:

כפית כמון

כפית כורכום

כפית פפריקה

כפית מרק עוף

כפית אבקת שום

כף רסק עגבניות

ולעסות עם הידיים את הבשר 

לאחר מכן לטגן בסיר רחב

ולהוסיף כפית סוכר לתוך הבשר שמטגנים 

לאחר הטיגון להעביר למסננת ולחכות שהתקרר


לאחר הקירור של שני סירי הטיגון

לערבב בניהם בין הבשר למנגולד עם הבצל והחיילים והבצל

ולחלק את העיסה המאוחדת ל4 עיסות ניפרדות

לנשים 3 דפי פילו פתוחים על ניר אפיה ולהעביר שמן עם מברשת ולשים את העיסה הראשונה

ולגלגל כמו רולדה ולהבריח ביצה מעל ולתנור

וככה כול 3 דפי פילו להבריש בשמן ואז לשים את התכולה

וכן הלאה בכולם


בהצלחה








תגובות

  1. "לערבב בניהם בין הבשר למנגולד עם הבצל והחיילים והבצל" מה עניין החיילים?

    השבמחק

הוסף רשומת תגובה