שוקיים בריבת בצל/ אושרית אברגיל
רוצים המלצה ממני? תכפילו את הכמויות! העוף ככ טעים והבצל פשוט מעדן בפני עצמו-
4-8 שוקיים עוף
שמן
3 בצלים גדולים חתוכים לקוביות
2 כרישה חתוכה לקוביות
1 כף פריקה אדומה
1 כפית פלפל שחור
2 כפות רכז רימון
מלח
אופן ההכנה:
מטגנים את הבצל עד שמקבל צבע שחום מוסיפים את הכרשה מטגנים קלות
מוסיפים את השוקיים
ואת התבלינים
מנמיכים את האש ומבשלים בלי מים בסיר מכוסה תוך כדי ערבוב מידי פעם.
בתאבון😄
תגובות
הוסף רשומת תגובה