עוגיות בולו טוניסאיות

 עוגיות בולו טוניסאיות/ שלומית


מצרכים למתכון

5 ביצים

2 כוסות שמן

גרידת תפוז

2 כוסות סוכר

3 שקיות סוכר וניל

חצי כוס צימוקים קצוצים

חצי כוס שקדים קצוצים

חצי כוס אגוזים קצוצים

1 קילו קמח

3 שקיות אבקת אפיה


לציפוי

שומשום

שקדים שלמים


הוראות הכנה


בקערת המיקסר נערבב יחדיו ביצים, שמן, גרידת תפוז, סוכר, סוכר וניל, צימוקים, שקדים ואגוזים.

תוך כדי ערבוב נוסיף לקערה קמח ואבקת אפייה ונערבב עד ליצירת בצק דביק.

נכסה את הקערה ונניח את הבצק לחצי שעה.

נרפד תבנית תנור בנייר אפייה, ניצור מהבצק עוגיות בצורה הרצויה, ניצור בכל עוגייה 2-3 חתכים אלכסוניים בעזרת סכין ונגלגל בשומשום.

נסדר את העוגיות על תבנית מרופדת בנייר אפייה ונשקיע בכל עוגייה שקד שלם.

נאפה את העוגיות בתנור חם על 180 מעלות כ-10 דקות.

נוציא את העוגיות לצינון בטמפרטורת החדר ונאחסן בצנצנת אטומה.


בתיאבון








תגובות