עוגת שוקולד מריר ב5 דקות עבודה 😍/ אביה עיני
3 כוסות קמח
שקית אבקת אפיה
4 כפות שוקולית
כף קקאו
כוס ורבע סוכר
כפית רום
כפית תמצית וניל
4 ביצים
כוס שמן
כוס וחצי מים רותחים
לגרד מעל:50 גרם שוקולד מריר
אופן ההכנה:
להקציף 4 ביצים עם כוס ורבע סוכר כ3 דקות
להוסיף כוס שמן, כוס וחצי מין רותחים, כפית תמצית וניל, כפית רום לערבל שוב כדקה.
להוסיף 4 כפות שוקולית וכך קקאו, 3 כוסות קמח, שקית אבקת אפיה ולערבל שוב על להטמעה של כול החומרים ביחד.
לשפוך ב2 תבניות אינגליש ו4 מאפיניסים קטנים.
לפזר מעל 50 גרם שוקולד מריר.
להכניס לתנור 180 מעלות- 20 דקות לאחר מכן 160 מעלות 10 דקות
לאחר מכן לקרר ל10 דקות
ציפוי מעל:
250 מ"ל שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד מריר
כף קקאו
כף מייפל
ולהרתיח על הגז בסיר קטן
ולשפוך מעל העוגה שהתקררה מעט
תגובות
הוסף רשומת תגובה