פסטה פנה עם רוטב שמנת😍

  פסטה פנה עם רוטב שמנת😍/ אביה עיני

1 חבילה של 500 גרם ספגטי פנה

1 קופסאת שמנת לבישול 250 מ"ל

1 קופסאת שמנת מתוקה 38 אחוז 250 מ"ל

3 תבליות קנור בטעם פיטריות ו2 כפות מרק עוף לערבב עם 2 כוסות מים רותחים

50 גרם חמאה מומסת

2 כפות סלט שום כתוש רק של יוחאי ביטון 

2 פרוסות גבינה צהובה חתוכות לקוביות

2 כפות פנקו או פירורי לחם


אופן ההכנה:

 להשים בסיר מים ולהרתיח 

להוסיף לסיר את הפסטה פנה עד שכמעט מתבשל

ולסנן במסננת את הפסטה ולשפוך לתבנית בחזרה לסיר הגדול

הרוטב בסיר בינוני:

בסיר לטגן עם חמאה את שום מגורד ואז להוסיף את השמנת לבישול והשמנת מתוקה ולהרתיח את השמנות עם אבקת קנור פיטריות ומרק עוף שמעורבבת עם המים הרותחים ולאחר הרתחה של 15 דקות ולשפוך מעל הפסטה ואז להמשיך לבשל עם לריכוך. 

להעביר הכול לתבנית ומעל לפזר מעליהם גבינה צהובה מגורדת ופירורי פנקו ושוב לערבב בינהם

ולתנור 180 מעלות טורבו ל15 דקות

בתיאבון
















תגובות