עוגיות בולו טוניסאיות😍

 עוגיות בולו טוניסאיות😍/ אביה עיני


כוס מדידה: חד פעמי חם

מצרכים למתכון:


5 ביצים

2 כוסות שמן

חצי כוס מיץ תפוזים

2 כוסות סוכר

3 שקיות סוכר וניל

3/4 כוס צימוקים קצוצים

חצי כוס שקדים קצוצים

חצי כוס אגוזים קצוצים

1 קילו קמח ו2 כוסות קמח

3 שקיות אבקת אפיה


לציפוי:

שומשום


הוראות הכנה:

לחמם תנור 180 מעלות. 

בקערת המיקסר נערבב יחדיו ביצים, שמן, מיץ תפוזים, גרידת תפוז, סוכר, סוכר וניל, צימוקים, שקדים ואגוזים.

תוך כדי ערבוב נוסיף לקערה קמח ואבקת אפייה ונערבב עד ליצירת בצק דביק.

לאחר מכן, בקערה חדשה לפזר קמח בתחתית ואז להניח את הבצק ושוב לפזר קמח מעל וטיפה ללוש ים היד שיכנס הקמח העליון ונניח את הבצק לחצי שעה מנוחה

נרפד תבנית תנור בנייר אפייה

לעבוד עם מעט קמח בידיים כי הבצק דביק וניצור מהבצק עוגיות בצורה הרצויה. 

נסדר את העוגיות על תבנית מרופדת בנייר אפייה ונפזר מעל שומשום

נאפה את העוגיות בתנור חם על 180 מעלות כ-15 דקות. 

נוציא את העוגיות לצינון בטמפרטורת החדר ונאחסן בצנצנת אטומה.

בתיאבון



תגובות