חילבה😍

 חילבה😍/ מיכל

משרים גרגיריי חילבה כל הלילה במים. למחרת מחליפים לפחות 3 פעמים את המים בהפרש של חצי שעה.מסננים ושוטפים.

טוחנים בנינג"ה עם מעט מים ועם כמה עלים של כרת ( לוף)אפשרות גם עירית. וחוזרים על הפעולה שוב.(פעמיים טחינה)עד לקבלת עיסה חלקה .

טוחנים חצי חב" של כוזברה עם מים.(זה הנוזל להקצפה,לא מים.)

מקציפים כדקה מכמות העיסה (מספיק כוס ,זה מכפיל את עצמו) מוסיפים חצי מיץ לימון מעט מלח.ומוסיפים את הנוזל הירוק .עד לקבלת קצף תפוח.בהצלחה.



תגובות