מתכון מוסקה גלילות חצילים במילוי בשר😍/ אביה עיני
מצרכים:
4-5 חצילים גדולים
4 עגבניות בינוניות מגורדות
4 שיני שום
2 כפות רסק
כפית סוכר
למילוי:
500 גרם בשר בקר טחון
צרור כוסברה קצוצה
בצל מגורד
ביצה
כף פירורי פנקו או כף פירורי לחם
חצי כף מלח
כפית פפריקה
כפית כמון
כפית אבקת שום
חצי כפית כורכום
כפית מרק עוף
אופן ההכנה:
1. לפרוס את החצילים לפרוסות לא עבות להבריש בשמן ולהניח על תבנית גדולה שעלייה יש נייר אפיה ומעלה לנשים את החצילים הפרוסים ומוברשים עם השמן ולהכניס לתנור לצריבה של 10 דקות- 180 מעלות- טורבו
2. לערבב בקערה את חומרי המילוי ליצור קציצה מאורכת לשים בחלק הרחב של החציל ולגלגל.להניח בצד
3. בסיר לחמם 5 כפות שמן לאדות את השום קצוץ להוסיף את כול התבלינים ולהוסיף 2 כפות רסק
4. לערבב את התבלינים על להבה נמוכה להוסיף את העגבניות המגורדות ולהוסיף כוס וחצי מים לטעום ולתקן טעמים אם צריך...
5. לסדר את החצילים הממולאים הבשר על תבנית ולשפוך את הרוטב על החצילים ולעטוף בנייר כסף
לעשות חורים עם קיסם שינים בנייר כסף
ולהכניס לתנור ל30 דקות - 220 מעלות- טורבו
ולאחר מכן, להוריד את בנייר כסף
ושוב להכניס לתנור ל-20 דקות- 180 מעלות-טורבו
בתיאבון
תגובות
הוסף רשומת תגובה