צלי בקר עם פטריות😍

 צלי בקר עם פטריות😍/ אביה עיני

1.300 קילו בשר מספר 8

1 סיר עם מים מלא עד כמעט הסוף כשהבשר בתוכו


3 תבליות קנור צלי בשר

2 בצלים

קופסאת פיטריות משימורים

כף כמון

כף מרק עוף

כף אבקת שום


הוראות הכנה:

יום לפני הבישול בתנור-

מרתיחים את הבשר עד לריכוך כמעט מלא(בודקים עם מזלג שהוא רך) 

לאחר ההרתחה מוצאים את הבשר ושמים בתוך מסננת שירדו מעט הנוזלים שנשארו

ומקררים ומכניסים לתוך קופסא ולמקרר

ואת הנוזלים של הבשר שבתוך הסיר מעבירים לקופסא אחרת ומכניסים למקרר לאחר שהתקרר. 

יום לאחר מכן, 

לוקחים את הקופסא של הנוזלים ושמים בסיר על הגז ומרתיחים ומוסיפים 3 תבליות קנור בטעם צלי בקר ושוב מרתיחים

ומוסיפים בצל קצוץ ופיטריות ישר לסיר עם הנוזל ומוסיפים את שאר התבלינים עד להרתחה מלאה. 

ולבנתיים עד שרותח פורסים את הבשר לפרוסות לא עבות ולא דקות מידי ומניחים אותם על מגש גדול

לאחר מכן שרתח הסיר מוסיפים בזהירות את הרוטב שרתח מעל הבשר את רובו עד שזה עולה מעל הבשר ומכניסים לתנור עם נייר כסף ולחורר עם קיסם שיניים לתנור למשך 40 דקות- 220 מעלות טורבו

לאחר מכן עוד 25 דקות- 180 מעלות טורבו



בתיאבון



תגובות