עוגת שיש זברה הכט טעימה שיש😍

 עוגת שיש זברה הכי טעימה שיש😍

מקציפים 8 חלבונים עם ו1 וחצי כוסות סוכר בהדרגה.

בקערה עמוקה:

8 חלבונים 

כוס וחצי מיץ תפוזים 

3/4 כוס שמן 

2 שקיות סוכר וניל 

כפית תמצית וניל לערבב.

בקערה נוספת:

4 כוסות קמח

כף אינסטנט וניל 

2 אבקת אפיה


אופן ההכנה:

לאחר הקצפת החלבונים מורידים מהירות ומוסיפים את 2 הקערות עד לאיחוד ,מחלקים את התערבות ל2 הקערות ולקערה אחת מוסיפים 3/4 כוס קקאו 3/4 כוס סוכר חצי כוס מים חמים ומערבבים לאיחוד.

משמנים נייר אפיה שתתאיםלתבנית גדולה ,שמים כף מהבלילה הלבנה ויעילה כף מהבלילה החומה ושוב לבן חום לבן חום .

אפיה בתנור שחומם מראש ל170 מעלות עד שקייסם יוצא נקי.❤️



תגובות