עוגת שיש זברה הכי טעימה שיש😍
מקציפים 8 חלבונים עם ו1 וחצי כוסות סוכר בהדרגה.
בקערה עמוקה:
8 חלבונים
כוס וחצי מיץ תפוזים
3/4 כוס שמן
2 שקיות סוכר וניל
כפית תמצית וניל לערבב.
בקערה נוספת:
4 כוסות קמח
כף אינסטנט וניל
2 אבקת אפיה
אופן ההכנה:
לאחר הקצפת החלבונים מורידים מהירות ומוסיפים את 2 הקערות עד לאיחוד ,מחלקים את התערבות ל2 הקערות ולקערה אחת מוסיפים 3/4 כוס קקאו 3/4 כוס סוכר חצי כוס מים חמים ומערבבים לאיחוד.
משמנים נייר אפיה שתתאיםלתבנית גדולה ,שמים כף מהבלילה הלבנה ויעילה כף מהבלילה החומה ושוב לבן חום לבן חום .
אפיה בתנור שחומם מראש ל170 מעלות עד שקייסם יוצא נקי.❤️
תגובות
הוסף רשומת תגובה