*צלי בשר ברוטב*
בשר בקר 5 הכי טוב
לבשל שלם במים עם 4 עלי דפנה 4 גרגרי פילפל אנגלי עד שהמזלג ננעץ בקלות לסנן ולהקפיא את הבשר איזה שעה שעה וחצי
להוציא לפרוס לפרוסות דקות כאן אפשר להקפיא או לבשל ישר (אני מכינה נתח ענק פורסת מקפיאה ותמיד יש זמין)
לטגן הרבה בצל רצועות לא דקות מידי עד זהוב להוסיף 2 גביולי סלרי קצוץ ולטגן (כאן ניתן להוסיף פיטריות טריות ) לפרוס פיטריות גס ולטגן שיגירו נוזלים להוסיף כף רסק עגבניות מלח וכף אריסה ביתית (מוסיף המון) 4 שיני שום חבוטות לטגן ולהוסיף מים רותחים לערבב להביא לרתיחה להכניס את הבשר בחפיפה לנער את הסיר ולבשל עד שמוכן לגמרי טעים טעים
בצלחה
קרדיט:
גרציה
תגובות
הוסף רשומת תגובה