לחמניות זיתים מהירות
3 ביצים
1 קופסת גבינה קוטג’
200 ג’ גבינה צהובה מגוררת
חצי כוס שמן
1 קופסה של זיתים פרוסים לפרוסות
1 כוסות קמח תופח
כרבע כוס שומשום
אופן ההכנה:
הכי פשוט. שמים בקערה את כל החומרים, מערבבים ובסוף מוסיפים את הקמח.
העיסה די דלילה.
מרססים תבנית מאפין בספרי שמן ומעבירים הבלילה עם כף. בסיום מפזרים שומשום מעל.
או – משמנים תבנית מרובעת או עגולה, מרססים עם ספרי שמן מעבירים העיסה לתבנית ומפזרים שומשום מעל.
אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות כחצי שעה והבית מתמלא ריחות משגעים!
מוציאים מהתנור ואוכלים
תגובות
הוסף רשומת תגובה