*_אורז לבן טעים_*
למדוד בכוס כמות רצוייה של אורז *הכי מוצלח האורז פרסי קלאסי של סוגת*
לשטוף טוב טוב ולשים בקערה עם מים נקיים לפחות שעתיים
לשים בסיר נון סטיק 1/4 כוס שמן זית לסנן את האורז לשים בשמן החם ולטגן עד שהשמן נספג הייטב
לשים מים מהברז *לא חם* על כוס אורז כוס וחצי מים *איזה כוס?? חשוב שבאותו כוס מודדים את האורז ואת המים*
לשים מלח לפי הטעם לערבב להביא לרתיחה לכסות במגבת מטבח נקייה ומעל לשים את המכסה להנמיך להבה ולבשל 19 דקות בול
לכבות גז ואחרי 10 דקות לפתוח מיכסים ולערבב לפתוח במזלג בילבד טעים טעים
*בהצלחה גרציה מוסטקיס עמירה*
תגובות
הוסף רשומת תגובה