חמאה חומה אגוזית 😍

 חמאה חומה אגוזית

אחרי המקרר:



לפני המקרר:




200 גרם חמאה

להשים על הגז על אש בינונית למשך 5-7 דקות(לשים לב לזמן זה חשוב! כדי שלא תשרף החמאה חלילה) 

מתחיל קצף ורייח אגוזי מדהים

בשלב מסויים רואים שהחמאה נהפכת לחומה

וסוגרים את הגז





ומעבירים לכלי כמו קערה קטנה פלסטיק

ונותנים לזה 5 דקות לנוח בחוץ



ואז מסננים לקערת פלסטיק אחרת פעמיים עם מסננת שהחריצים מאוד קטנים כי יש גרגירים קטנים



ולאחר מכן לוקחים כלי קיבול כמו קופסא פלסטיק קטנה ונוחה

ונותנים לקופסא להישאר פתוחה למשך כ30 דקות

ולמקרר למשך 24 שעות

ובתיאבון

מתאים לשימוש במאכלים חלביים❤




תגובות