כיסוני פלמיני ברוטב אלפרדו מיוחד😍/ אביה עיני
1 חבילה של כיסוני פלמיני תפוחי אדמה- 25 יחידות
1 קופסאת שמנת לבישול 250 מ"ל
1 קופסאת שמנת מתוקה 38 אחוז 250 מ"ל
2 קישואים מגורדים
1 בצל מגורד
3 תבליות קנור בטעם פיטריות ו2 כפות מרק עוף לערבב עם 1 כוס מים רותחים(כוס חד פעמי חמה)
50 גרם חמאה מומסת
2 כפות סלט שום כתוש רק של יוחאי ביטון
1 גבינה צהובה חתוכות לקוביות
2 כפות פנקו או פירורי לחם
אופן ההכנה:
להשים בסיר מים וכך שמן ולהרתיח
להוסיף לסיר את הפלמיני למשך 20- 25 דקות
ולסנן במסננת את הפלמיני ולשפוך לתבנית בחזרה לסיר הגדול
הרוטב בסיר בינוני:
בסיר לטגן עם חמאה את שום מגורד ואז להוסיף את הבצל והקישואים המגורדים והשמנת לבישול והשמנת מתוקה ולהרתיח את השמנות עם אבקת קנור פיטריות שמעורבבת עם המים הרותחים ולאחר הרתחה של 20 דקות
להעביר את הפלמיני לתבנית ולשפוך מעל את הרוטב ומעל לפזר מעליהם גבינה צהובה מגורדת ופירורי פנקו ושוב לערבב בינהם
ולתנור 220 מעלות טורבו ל10 דקות
בתיאבון
תגובות
הוסף רשומת תגובה