לחם כוסמין 😍

 לחם כוסמין:

אופה אותו כבר מעל שנה .מתאהבת כל פעם מחדש..3.5 כוסות קמח כוסמין עדיף מלא .כפית שמרים יבשים,כפית מלח הימלאיה ורוד,כוס וחצי מי ברז .יוצרים בצק ,משהים לתפיחה קצרה,שוב לשים ועכשו מוסיפים כף או שתיים שמן זית תוך לישה .מתפיחים שוב.מכינים את התבנית מפזרים כל מה שאוהבים חמניה ,שומשום ,פרג וכו. מי שרוצה בלישה האחרונה יכולה להוסיף תובפות שאוהבים .לתבנית לכסות להתפיח.תנור חם 200 מעלות כלי עם מים בתוכו ליצירת אדים ,כשחם ותפח מספיק להכניס לתנור להוציא הכלי עם המים .אני נוהגת בעזרת שפריצר מים להתיז פעמיים .אגב,אפייה בטורבו שמרים . 40 דקות אפיה 5 דקות אחרונות להוציא מהתבית להחזיר לתנור לאפיה על רשת ...מוציאים ומכסים במגבת שהלחות תשאר בתוך הכיכר .הרבה מילים אבל קלי קלות .בהצלחה והנאה מושלמת😍

אגב,על נייר אפייה..לחיים יותר קלים ושלמות הכיכר🌸




תגובות

הוסף רשומת תגובה