*ספינג'*/ניצה
▪️1 ק"ג קמח
▪️3 כוסות מים
▪️3 כפות סוכר
▪️2 כפות שמרים יבשים
▪️ 1 כפית מלח
▪️2 כפות ערק
▪️מעט שמן...בערך כף אחת
*מתחילים...*
▪️בקערה שמים את המים, סוכר ושמרים מערבבים טוב...
כמה דק' מנוחה....
▪️מוסיפים את הקמח ומערבבים עם היד.... עד שהקמח סופח את המים
▪️מוסיפים את הערק, והמלח .. וממשיכים ללוש....הבצק מעט דביק..
▪️ לוקחים מעט מים, בערך שליש כוס , וכל פעם שופכים מעט...ואז "מקציפים" את הבצק...הבצק צריך להיות מעט נוזלי....ואורירי.
▪️שמים מעט שמן על הבצק....ושוב "מקציפים" עם היד.
▪️מכסים את הבצק ,ומניחים להתפחה(כמה שיותר .....)
▪️עם ידיים רטובות לוקחים מעט מהבצק...ועם היד יוצרים עיגול....ופתח באמצע....ומטגנים
🌹 לא צריך שמן עמוק.
🌹טיגון עד להזהבה ,ולהפוך
🌹לצפות בסוכר....ולזלול
בהצלחה🌹
תגובות
הוסף רשומת תגובה