*מקלוני בירה*
▪️1/2 ק"ג קמח
▪️250 מ"ל בירה לבנה
▪️1/2 כוס שמן
▪️2 כפיות מלח
▪️2 כפיות סוכר
▪️שומשום, וקצח
〰️〰️〰️
*ההכנה*
▪️כל המרכיבים יחד לבצק רך ונעים...
ומניחים את הבצק למנוחה כמה דקות
▪️מחלקים את הבצק לשתי חלקים
▪️מפזרים כמות גדולה של שומשום וקצח על משטח עבודה ,ועליהם מרדדים את הבצק
▪️מפזרים גם מעל הבצק שומשום וקצח....ומרדדים לעלה דק
▪️חותכים לרצועות
▪️מגלגלים כל רצועה משני הצדדים
▪️מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה *אפשר להדק מעט את הקצוות*
▪️לא צריך רווח בין המקלונים....זה לא תופח! אפשר לשים צפוף.
▪️אופים בחום של 180° עד להשחמה, בערך 20 דקות
בהצלחה🌹
קרדיט:
ניצה בן ישי
תגובות
הוסף רשומת תגובה