פתיתים אחד אחד😍

 *פתיתים אחד אחד*

בשמן קנולה לטגן 2 בצלים קצוצים לזהוב עמוק 

להוסיף שקית פתיתים לערבב/לטגן טוב טוב להוסיף תבלינים שאוהבים ומלח *אני אוהבת מעט חאוויג' מעט כורכום מעט פפריקה ומלח*

לערבב טוב ולכסות במים *מהברז לא חמים כלל* שהמים יגיעו מעט מעל הפתיתים 

לערבב להביא לרתיחה להנמיך למינימום לכסות ולבשל כעשר עד 15 דקות לפתוח לראות אם נספגו כל המים

אם כן אז עם מזלג לפתוח את הפתיתים בעדינות מלמטה ללמעלה *כמו מגרפה ולא עירבוב*

להשאיר פתוח כעשר דקות ואז לאכול עם דג מטוגן וסלט רענן מה צריך יותר

*יוצא ממש אחד אחד כמו אורז*

בהצלחה

קרדיט:

גרציה מוסטקיס עמירה



תגובות