*קרם שניט/מייל פיי*
*הפעם הכנתי פשוט ביותר כשמשקיעה אז מכינה קרם פטיסייר*
1 כוס חלב שקדים קוקוס *טרי של תנובה*
1 אינסטנט פודינג
2 שמנת מתוקה השף הלבן צמחי
מקציפים יחד לקרם סמיך ומורחים על העלה העלה החתוך שמים מעל הקרם עוד עלה ומפזרים אבקת סוכר
*_לבצק העלים_*
בצק עלים משובח ומרודד מעט לפזר מעל מעט סוכר לחורר במזלג או בגלגלת את הבצק *אני מכסה בנייר אפיה ומעל רשת שלא יתפח כמו מטורף אופה מצננת ואז חותכת בסכין משוננת לרצועות ושמה בצק קרם בצק ואבקת סוכר*
*לעיתים אני מכינה 3 שכבות של בצק ו...2 של קרם*
טעים ביותר
בהצלחה
קרדיט:
גרציה מוסטקיס עמירה
תגובות
הוסף רשומת תגובה