תפוח אדמה ובטטה טעים😍

 *תפו"א ובטטה טעים טעים*

6 תפוחי אדמה *מומלץ מהזן האדום*,

*הפעם הכנתי 14 תפו"א גדולים* קלופים חתוכים לרבעים או פרוסות או קטנים שטופים וחצויים,

1/3 כוס שמן קנולה או שמן זית *אני שמה שמן קנולה*

1/3 כוס מיץ תפוזים

*תוספת שלי לריכוך מושלם במקום המים*

או 1/3 כוס מים.

2 כפות פפריקה מתוקה.

1 כף תבלין גריל עוף 

1 כף שטוחה אבקת שום או שום גבישי או שום כתוש,

*אני שמה אריסה בייתית*

1 כף מחוקה אבקת מרק בצל *אני משתמשת באבקת מרק ביתית* או 1 כף אבקת מרק עוף ללא מונוסודיום גלוטמט,

1 כף דבש 1 כף סילאן.

כף רוטב רימונים *לא חייב*

1 כפית מלח.

1 כפית פלפל שחור.

1/2 כפית פפריקה חריפה לאוהבי החריף *אפשר לוותר*

 *ההכנה*

בקערה לערבב את הכל לרוטב חלק ומבריק.

לשים את התפו"א לערבב להוסיף 2 בצלים גדולים פרוס דק לשים בתבנית ולעטוף מעל בנייר אפיה ונייר כסף ולאפות על חום של 190 מעלות כארבעים דקות

להוציא ניירות לערבב בעדינות ולהשחים עוד כעשרים דקות

בהצלחה

קרדיט:

גרציה מוסטקיס עמירה




תגובות