מרק אפונה😍

 מרק אפונה/ מיכל

משרים לליחה אפונה יבשה ,בבוקר מסננים טוב,(ממליצה להשרות כמות גדולה ולחלק לשקיות ולמקפיא)

מטגנים בצל גדול מוסיפים 4 גזרים חתוכים לקוביות,ממשיכים בטיגון כ3 דק,מוסיפים את האפונה 4 עליי דפנה,מלח פילפל שחור כרכום כמון אבקת מרק עוף מערבבים ומוסיפים מים רותחים מעל גובהה הירקות ,מבשלים על אש גבוהה עד לריכוך הירקות ,מוצאים את עליי הדפנה ועם מוט בלנדר טוחנים עד למירקם שאוהבים .מגישים ונהנים😍



תגובות