רוגאלך/ מיכל
קילו קמח
2 כפות שמרים
קורט מלח
3/4 כוס שמן
3/,4 כוס סוכר
אחד ו3/4 כוס מים חמימים
כף משפר אפיה
2 ביצים+ חלמון
לאחד במיקסר את החומרים כ10 לישה.להתפיח פעם אחת .
ליפתוח לריבוע גדול לא דק מידי,לימרוח מחמאה /נטורינה ,ליסגור כמו לבצק עלים.לרדד שוב לריבוע ולימרוח עוד מחמאה שוב ליסגור ושוב לרדד ולימרוח מחמאה.להקפיא!!.אוו למקרר ללילה.
לחלק ל4 עיגולים.ליפתוח 2 לריבועים לימרוח במלית חלק אחד ומעליו חלק שני של הבצק לחתוך לחצי ולמשולשים ארוכים.מגלגלים לקוראסון .מורחים בביצה ומקשטים עם סוכריות שוקולד/סומסום.ואופים בתנור שחומם מראש על 180 עד להשחמה ,מיד כשהם מוכנים מורחים סירופ סוכר.
מילוי:
2 כוסות קקאו
כוס סוכר חום/דמררה
כפית קינמון
רבע כוס שמן
ביצה
כף אינסטנט וניל
כף רום
רבע כוס מים רותחים.
סירופ סוכר:
כוס סוכר רגיל
חצי מיץ לימון סחוט
חצי כוס מים
מעט תמצית רום ווניל
מבשלים עד להמסת הסוכר
תגובות
הוסף רשומת תגובה