רוגעלך טעימים אש😍

 רוגאלך/ מיכל

קילו קמח

2 כפות שמרים

קורט מלח

3/4 כוס שמן

3/,4 כוס סוכר

אחד ו3/4 כוס מים חמימים

כף משפר אפיה

2 ביצים+ חלמון

לאחד במיקסר את החומרים כ10 לישה.להתפיח פעם אחת .

ליפתוח לריבוע גדול לא דק מידי,לימרוח מחמאה /נטורינה ,ליסגור כמו לבצק עלים.לרדד שוב לריבוע ולימרוח עוד מחמאה שוב ליסגור ושוב לרדד ולימרוח מחמאה.להקפיא!!.אוו למקרר ללילה.

לחלק ל4 עיגולים.ליפתוח 2 לריבועים לימרוח במלית חלק אחד ומעליו חלק שני של הבצק לחתוך לחצי ולמשולשים ארוכים.מגלגלים לקוראסון .מורחים בביצה ומקשטים עם סוכריות שוקולד/סומסום.ואופים בתנור שחומם מראש על 180 עד להשחמה ,מיד כשהם מוכנים מורחים סירופ סוכר.

מילוי:

2 כוסות קקאו

כוס סוכר חום/דמררה

כפית קינמון

רבע כוס שמן

ביצה

כף אינסטנט וניל

כף רום 

רבע כוס מים רותחים.


סירופ סוכר:

כוס סוכר רגיל

חצי מיץ לימון סחוט

חצי כוס מים 

מעט תמצית רום ווניל

מבשלים עד להמסת הסוכר





תגובות