*_בלאחט מטוגן וברוטב אדום_*
*קציצות דגים מהעידה המיצרית יוונית מבית אימא ע"ה*
*המצרכים לקציצות*
1 קילו פילה מלרוזה נקי רחוץ וטחון
*רק מלרוזה ללא עור אני טוחנת לבד*
1/3 לחם יבש
*תמיד יש לי בשקית גדולה מבד ככה זה לא מבאיש*
מורטב טוב וסחוט הייטב ומפורר
*בשום אופן לא חלה*
6 שיני שום ענקיות טחון
1 כף גדושה כמון טרי
כפית פפריקה
מעט פלפל חריף
3 ביצים ומלח
ללוש הייטב ולתת לנוח 20 דקות
ליצור קציצות מאורכות ולטגן בשמן חם עד זהוב יפה
*הרוטב*
בסיר רחב לשים מעט שמן
2 כפות גדושות רסק עגבניות
מעט פילפל חריף
כפית פפריקה מתוקה ומלח
לערבב ולשים כ......4 מים רותחים הרבה
*הקציצות סופגים רוטב ותופחים*
לערבב להביא לרתיחה להכניס את הקציצות
*כאן האינדיקציה זה צריך לכסות ועוד קצת את הקציצות*
להביא לרתיחה ולבשל על סף רתיחה 1/2 שעה לפזר על הכל בערך כפית כמון טרי לנער את הסיר לבשל עוד 10 דקות ולכבות גז
*כמובן שהסיר מכוסה במיכסה*
בהצלחה
גרציה מוסטקיס עמירה
תגובות
הוסף רשומת תגובה